Tineret

Departamentul de Tineret

Departamentul de Tineret din cadrul comunității penticostale are un rol vital în cultivarea spiritualității și implicării active a tinerilor în viața bisericii.

Acest departament se concentrează pe nevoile și provocările specifice ale tinerilor și oferă un mediu prielnic pentru dezvoltarea credinței, creșterea personală și implicarea în lucrarea bisericii.

Departamentul de Tineret oferă programe de învățare și studiu biblic adaptate pe vârste, cu un accent pe subiecte relevante pentru tineri. Acest lucru îi ajută pe tineri să-și aprofundeze cunoștințele despre Biblie, să-și dezvolte o înțelegere solidă a credinței creștine și să aplice învățăturile biblice în viața lor de zi cu zi.

Întâlniri și grupuri de tineret:

Departamentul organizează întâlniri regulate pentru tineri, cum ar fi seri de închinare, studii biblice interactive, activități culturale și sociale. Acest mediu de comuniune îi ajută pe tineri să se conecteze între ei, să împărtășească experiențe spirituale și să-și susțină reciproc în călătoria lor spirituală.

Slujire și implicare comunitară:

Departamentul de Tineret promovează implicarea activă a tinerilor în slujirea comunității. Aceasta poate include acțiuni de voluntariat, activități caritabile, proiecte de ajutorare a celor nevoiași și alte inițiative care să arate dragostea lui Hristos față de aproapele.

Tabere

Departamentul organizează tabere pentru tineri, unde aceștia pot experimenta o întărire a relației cu Dumnezeu, întălnirea cu alți tineri creștini și momente de reflecție și rugăciune.

Dezvoltarea liderilor tineri:

Departamentul are grijă să dezvolte lideri tineri, oferind programe de formare și instruire pentru aceștia. Încurajează tinerii să-și descopere și să-și utilizeze darurile spirituale în slujirea bisericii și a comunității.

Consiliere și suport:

Departamentul oferă consiliere și suport tinerilor, abordând subiecte sensibile sau dificile cu care aceștia se pot confrunta în viața lor. Acest lucru îi ajută pe tineri să se simtă sprijiniți și înțeleși în călătoria lor spirituală.

str. Eftimie Murgu 2A, Oradea – 410521

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate informațiile, anunțurile și evenimentele din Comunitatea Regională Penticostală Oradea

Comunitatea Regională Penticostală Oradea © 2024. Toate drepturile rezervate