Școala duminicală

Departamentul de Școală Duminicală

Departamentul de Școală Duminicală din cadrul comunității penticostale are o importanță deosebită în educarea și formarea spirituală a membrilor, cu accent pe copii și tineri.

Acest departament oferă oportunități de studiu biblic, dezvoltare personală și aprofundare a cunoștințelor teologice, având ca obiectiv creșterea maturității spirituale a participanților.

Departamentul se concentrează pe studierea atentă și sistematică a Bibliei, promovând înțelegerea profundă a Scripturii și a principiilor creștine fundamentale. Le oferă membrilor oportunitatea să descopere și să aplice adevărurile biblice în viața lor de zi cu zi, consolidându-le credința și înțelepciunea spirituală.

Program adaptat pe categorii de vârstă:

Departamentul are grijă să ofere programe adaptate pe categorii de vârstă, pentru copii, tineri și adulți. Aceasta asigură o predare adecvată și relevantă pentru fiecare grup de vârstă, astfel încât să se stimuleze interesul și implicarea în învățare.

Formare a cadrelor didactice:

Departamentul oferă formare și susținere cadrelor didactice ale Școlii Duminicale. Aceasta poate include instruire în tehnici de predare, abordarea eficientă a subiectelor, metode de învățare interactive și dezvoltarea abilităților de comunicare.

Integrarea activităților culturale și artistice:

Departamentul poate integra activități culturale și artistice în programele Școlii Duminicale, cum ar fi teatru biblic, muzică, dans și alte forme de exprimare artistică, pentru a spori experiența de învățare și a facilita înțelegerea conceptelor spirituale.

Dezvoltarea caracterului creștin:

În cadrul Școlii Duminicale, se acordă o atenție deosebită dezvoltării caracterului creștin al membrilor. Se pune accent pe valorile morale, etice și comportamentul conform principiilor biblice.

str. Eftimie Murgu 2A, Oradea – 410521

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate informațiile, anunțurile și evenimentele din Comunitatea Regională Penticostală Oradea

Comunitatea Regională Penticostală Oradea © 2024. Toate drepturile rezervate