Botezuri Noiembrie

Botezuri Noiembrie

„Nu știți că toți câți am fost botezați în Isus Hristos am fost botezați în moartea Lui? Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropați împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morți prin slava Tatălui, tot așa și noi să trăim o viață nouă.” *Romani‬ ‭6‬:‭3‬-‭4‬*

Duminică 19 Noiembrie, la Biserică Penticostală Filadelfia Oradea, a avut loc un botez nou testamentar, unde 5 suflete au luat hotărârea de a încheia legământul cu Domnul. Botezul a fost oficiat de frații păstori Cosma Romi și Popa Beniamin.

O zi cu deplină bucurie și îmbelșugată-n har a avut loc în data de 26 noiembrie 2023 la Biserica Penticostală „Lumina” din Oradea, când comunitatea credincioșilor au luat parte la slujba de botez neotestamentar a unsprezece persoane care și-au mărturisit public credința lor în Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu. Acest botez a fost cel de-al patrulea botez oficiat de Biserica „Lumina” din Oradea în anul 2023, iar cei deciși s-au alăturat celor peste 100 de persoane care L-au mărturisit aici pe Domnul de la deschiderea bisericii. Mesajul biblic a fost rostit de fratele pastor Adrian Mocan, iar slujba de botez a fost înfăptuită de fratele pastor Călin Mocan și fratele prezbiter Mihai Balaj. Dumnezeu să primească toată slava, în veci! Amin!

În data de 26 noiembrie, la Biserica Penticostală „Maranata” din Oradea a avut loc un botez neotestamentar. Cinci candidați au încheiat legământ cu Domnul în apa botezului. Botezul a fost oficiat de frații prezbiteri Ciprian Sabău și Ionuț Scorțe, iar Cuvântul lui Dumnezeu a fost vestit de fratele pastor Ioan Szasz.

Previous Proclamarea evangheliei în România și în exterior

Leave Your Comment

str. Eftimie Murgu 2A, Oradea – 410521

Documente

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate informațiile, anunțurile și evenimentele din Comunitatea Regională Penticostală Oradea

Comunitatea Regională Penticostală Oradea © 2023. Toate drepturile rezervate