Marșul „Împreună pentru viață”

Marșul „Împreună pentru viață”

Marșul „Împreună pen­tru viață” este un eveniment a­nu­al, organizat în numeroase localități din
Ro­mânia și Republica Mol­dova.

Scopul acestui eve­ni­ment este promovarea valorilor pro-viață și susținerea dreptului la viață al copiilor nenăscuți și al familiilor acestora. De-a lungul anilor, acest marș a devenit unul dintre cele mai importante evenimente pro-viață din Europa.

În fiecare an, mișcarea pro-viață adună mii de oameni, pentru a protesta împotriva avortului și a altor practici care încalcă dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Participanții își exprimă în mod pașnic și civilizat opiniile, în fața autorităților și a publicului larg. 

Marșul promovează sprijinul și ajutorul mamelor aflate în situații dificile, astfel încât să poată decide să-și păstreze copiii și să ofere acestora un viitor mai bun.

Organizatorii marșului colaborează cu numeroase organizații non-guvernamentale și biserici, pentru a oferi acestei categorii de femei toate informațiile ne­ce­sare și suportul de care au ne­voie, pentru a face o alegere informată și responsabilă.Dincolo de manifestarea civică reprezentată de acest marș, noi, creștinii, înțelegem că există o luptă spirituală, care trebuie purtată și în rugăciune și post. În același timp, datoria noastră este să ne manifestăm cu fermitate convingerile în spațiul public, dar să nu uităm că Dumnezeu ne cheamă totodată la rugăciune pentru națiunea noastră și la ajutorarea prac­tică a familiilor vulnerabile, fiind sare și lumină pentru cei din jurul nostru.

Previous Restaurare sufletească în urma unui accident

Leave Your Comment

str. Eftimie Murgu 2A, Oradea – 410521

Documente

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate informațiile, anunțurile și evenimentele din Comunitatea Regională Penticostală Oradea

Comunitatea Regională Penticostală Oradea © 2024. Toate drepturile rezervate