Ioan Moldovan

Biografie

 • Pastorul Ioan Moldovan s-a născut într-o familie de creștini ortodocşi, la data de 16 martie 1961, în localitatea Borza, comuna Creaca, județul Sălaj. Este căsătorit cu Adriana și împreună au două fete și un băiat – Damaris, Daria și Otniel.
 • În anul 1986 a absolvit Institutului de Mine Petroșani, secția Preparare, iar în 1998 Institutul Teologic Penticostal din București.
 • De-a lungul anilor a slujit ca pastor în bisericile penticostale din Lugașu de Sus, Lugașu de Jos, Peștiș, Tinăud, Peștere și Pădurea Neagră. Acum slujește ca pastor în Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Aleșd și în Biserica Penticostală „Speranța” din Oradea.
 • A slujit în conducerea Comunității și a Cultului Penticostal în felul următor:
  -1994 – 1998, membru în Comitetul Comunității Penticostale Regionale Oradea;
  -1998 – 2006, președinte al Comunității Penticostale Regionale Oradea;
  -2006 – 2010, vicepreședinte al Cultului Creștin Penticostal din România;
  -2010 – 2014, președinte al Comunității Penticostale Regionale Oradea.
 • -2014 – prezent, președinte al Comunității Regionale Penticostale Oradea.
 • Pe lângă funcția de președinte al Comunității Penticostale Regionale Oradea, în prezent, pastorul Ioan Moldovan este și membru în Comitetul executiv al Cultului Penticostal și coordonator al Departamentului de Evanghelizare și misiune externă.

str. Eftimie Murgu 2A, Oradea – 410521

Documente

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate informațiile, anunțurile și evenimentele din Comunitatea Regională Penticostală Oradea

Comunitatea Regională Penticostală Oradea © 2023. Toate drepturile rezervate